Dynamiek Scholengroep

Ouderportaal

Op de Doolgaard gebruiken wij het Basisonline Ouderportaal om ouderbetrokkenheid en oudercommunicatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

BasisOnline Ouderportaal

Het BasisOnline Ouderportaal is een veilig platform waarin het kind centraal staat. Ouders en leerkrachten houden elkaar in een afgeschermde omgeving op de hoogte én werken met elkaar samen om een optimale ontwikkeling van de kinderen mogelijk te maken. Het ouderportaal zit vol handige tools die ons als school tijdwinst opleveren én jullie als ouders meer inzicht geven.

AVG

Alle gegevens en communicatie binnen het Ouderportaal worden versleuteld. Daarnaast voldoet het Ouderportaal aan alle privacynormen van de Autoriteit Persoonsgegevens en is het helemaal in overeenstemming met de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Alle relevante Ouder-schoolcommunicatie op één plek.

Geen versnippering van informatie of het meegeven van briefjes meer. Alle oudercommunicatie vindt op groepsniveau plaats binnen het Ouderportaal. Of het nu gaat om relevante documenten, groepsnieuws, foto's, ziekmelden, het plannen van oudergesprekken of de schoolkalender; als ouder heb je altijd alles overzichtelijk bij de hand thuis op de computer, op de bank met de tablet of middels de Ouderportaal App op de smartphone.

Met de Ouderportaal App krijg je als ouder direct een notificatie op je smartphone als er nieuws. Daarnaast heb je de schoolkalender en informatie over groep, klasgenootjes en hun ouders altijd bij de hand. Ziekmeldingen zijn in een oogwenk doorgegeven, net zoals intekenen op een 'wie kan er rijden' verzoek van de leerkracht. Ook een berichtje sturen naar de leerkracht is zo gedaan. 

Je ontvangt de inloginstructies voor het ouderportaal wanneer je kind officieel is begonnen bij ons op school. Heb je vragen over het ouderportaal? Dan kan de leerkracht van je kind hiermee helpen.