De Doolgaard

De Doolgaard

De Doolgaard is de deur naar jouw toekomst, de grote versie van jezelf. Je rugzak wordt gevuld met kennis en vaardigheden die jou helpen bij het ontdekken van de wereld. Een wereld waarin je mag groeien naar elke kleur. De kleur die je zelf bent.

Onze school Ons onderwijs Voor ouders Werken bij de Doolgaard Informatie Contact

Wie zijn wij

Wij zijn een Daltonschool die kinderen binnen kaders de vrijheid geeft om zelf op ontdekking te gaan. Ons onderwijs is gericht op de belevingswereld en behoeften van het kind. De kinderen op onze school krijgen veel eigen verantwoordelijkheid en kunnen regie over hun eigen leerproces nemen. Door samen met ouders en kinderen te blijven communiceren, halen we het beste uit ieder kind. 

Onze school

Team.JPG

Onderwijs vanuit de kinderen

De Doolgaard streeft naar een school met kinderen die - samen met ouders en school - eigenaar zijn van hun eigen ontwikkelproces. We willen onderwijs aanbieden dat past bij de behoeften en nieuwsgierigheid van de kinderen. 

Ons onderwijs

Wij zijn er trots op dat we onderdeel uitmaken van Dynamiek Scholengroep. Samen met andere Dynamiekscholen uit de buurt dagen we elke dag duizenden kinderen uit te worden. Dynamiek inspireert en faciliteert zodat wij zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan het belangrijkste van alles: kinderen voorbereiden op de toekomst en ze het zelfvertrouwen en de kennis en kunde geven om hun dromen na te jagen en hun hart te volgen. 

Meer over Dynamiek

Onze agenda